درباره ما نسخه آزمایشی | سه شنبه، 2 تیر 1405

کد: 246988 | 05 مهر 1402 ساعت 18:42

بازی‌های آسیایی هانگژو|فیلم انتقال محمد عمری با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان

هافبک پرسپولیسی تیم ملی امید به جای دوحه راهی بیمارستان شد
بازی‌های آسیایی هانگژو|فیلم انتقال محمد عمری با کاهش سطح هوشیاری به بیمارستان


بازی‌های آسیایی هانگژو به طور رسمی افتتاح شد.بازی‌های آسیایی هانگژو بزرگترین مسابقات تاریخ آسیاست.ده‌ها هزار تماشاگر و ورزشکار از سراسر جهان به بازی‌های آسیایی هانگژو سرازیر شده‌اند و آنطور که به نظر می‌رسد، میزبان (چین) از این شلوغی بسیار راضی است و پیش‌بینی می‌شود که بیش از ۲۰ میلیون گردشگر خارجی در حواشی این مسابقات در طول بازی‌های آسیایی هانگژو حضور داشته باشند.در شرایطی که آیین افتتاحیه بازی‌های آسیایی هانگژو برگزار شد، که چشم ۶۰ درصد جمعیت جهان متوجه این مسابقات است.

بازی‌های آسیایی هانگژو|بستری شدن محمد عمری

بازیکن تیم ملی امید به دلیل کاهش سطح هوشیاری در بیمارستان بستری شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، محمد عمری، بازیکن تیم ملی فوتبال امید کشورمان در دقیقه ۶۳ بازی امروز با تایلند جای خود را به محمد حسین اسلامی داد.
پس از این مسابقه این بازیکن به دلیل افت فشار ناگهانی، در بیمارستان بستری شده و تحت نظر قرار دارد.
مشکل هافبک تیم امید کاهش سطح هوشیاری است و به همین دلیل او در بیمارستان تحت مداوا قرار گرفته است.
این در حالی است که طبق اعلام باشگاه پرسپولیس عمری باید ساعت ۱۹:۳۵ دقیقه امشب برای همراهی این تیم در بازی با الدحیل قطر، هانگژو را ترک کرده و راهی دوحه شود.

بازی‌های آسیایی هانگژو

بازی‌های آسیایی هانگژو

os4fllsd

u1c4szkr

1s5rsndj

qswltd5v

snestcbz

بازی‌های آسیایی هانگژو

 

 

منبع: khanefootball-48132



عکس خوانده نمی‌شود